Transport utilaje. Inchiriere camion cu macara

Transport buldozere, buldoexcavatoare, excavatoarePe langa activitatea de tractari auto, prestam servicii de transport utilaje de constructii, agricole si echipamente industriale in toata Romania. De asemenea, inchiriem camion cu macara (inclusiv personal deservent).

Detinem asigurare CMR de 100.000 euro.

Suntem disponibili non-stop la dispozitia clientilor nostri, puteti sa contactati dispeceratul nostru non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Avem in dotare un camion tip platforma cu trei axe, pentru incarcarea-descarcarea usoara a utilajelor si echipamentelor de pana la 14 tone.

In cazul relocarii unui santier, putem muta toate utilajele si materialele de constructii din santier, inclusiv containerele folosite pentru birouri (vedeti pagina „transport containere„).

Stabilim impreuna cu clientul ruta optima, astfel incat mutarea sa se faca la pretul cel mai bun, cat mai rapid si in siguranta.

Preturi transport utilaje si echipamente

Preturile acestor servicii sunt personalizate in functie de necesitatile clientului, gabarit, greutate, precum si distanta la care se efectueaza transportul.

Transport utilaje de constructii, echipamente si utilaje industriale

Chiar daca suntem o companie din Bucuresti, iar activitatea noastra principala se desfasoara in Bucuresti si judetul Ilfov, putem transporta pe tot teritoriul Romaniei diverse tipuri de utilaje de constructii:

 • excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, miniexcavatoare;
 • incarcator telescopic (telehandler -mai cunoscut la noi sub numele de „manitou”), incarcatoare;
 • compactoare, placi vibratoare;
 • utilaje pentru drumuri etc.

Tot noi suntem solutia daca vreti sa relocati anumite echipamente sau utilaje industriale.

De asemenea, daca in santier aveti diverse elemente metalice grele care trebuie transportate, puteti conta pe noi si pentru acest lucru.

Pentru detalii va invitam sa ne contactati.

Transport utilaje agricole

Putem transporta o gama larga de utilaje agricole:

 • tractoare agricole;
 • combine, semanatori;
 • pluguri, grape, motocultoare, cositoare;
 • discuri, cultivatoare, masini de ierbicidat etc.

Inchiriere camion cu macara

Dispunem de un camion de 24 de tone, dotat cu o macara avand capacitatea de ridicare de 6 tone.

Daca aveti nevoie, va putem inchiria acest utilaj, inclusiv personalul deservent, indiferent daca sunteti companie sau persoana fizica.

Acesta poate fi utilizat:

 • in constructii civile, industriale, drumuri si poduri etc.;
 • transportul si manipularea diferitelor marfuri;
 • efectuarea unor montaje;
 • incarcari-descarcari etc.

Galerie foto

 

Intrebari frecvente (FAQ)

Prestati servicii de transport utilaje?

Desigur. Avem in dotare un camion tip platforma cu trei axe, pentru incarcarea-descarcarea usoara a utilajelor si echipamentelor de pana la 14 tone. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

În ce zone din tara prestati acest tip de servicii?

Chiar daca suntem o companie din Bucuresti, ne deplasam la solicitarea clientilor nostri oriunde in Romania. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

Aveti camion cu macara de inchiriat?

Dispunem de un camion de 24 de tone, dotat cu o macara avand capacitatea de ridicare de 6 tone pe care il putem inchiria companiilor sau persoanelor fizice (se inchiriaza utilajul cu personalul deservent).

5/5 - (3 votes)