Asistenta rutiera non-stop

Asistenta rutieraPe langa tractari auto, Cris Power Logistic SRL Bucuresti va ofera si servicii de asistenta rutiera sau mici reparatii auto, atunci când este nevoie.

Detinem o autospeciala de tractari special conceputa pentru zone greu accesibile: parcari subterane, spatii restranse etc.

Raspundem solicitarilor dumneavoastra 24 de ore din 24 pentru a va asigura o calatorie sigura si confortabila.

Putem sa intervenim rapid in sprijinul dumneavoastra atat in Bucuresti, cat si in toata Romania si in strainatate.

Preturi asistenta rutiera

Vedeti mai jos cateva preturi pentru servicii de asistenta rutiera si mici reparatii auto.
La acestea se adauga costul deplasarii. Preturile nu contin TVA.

 • curent baterie: 150 lei;
 • schimb roata: 150 lei+150 lei/ora (pe durata remedierii defectiunii);
 • vulcanizare roata: 150 lei+150 lei/ora (pe durata remedierii defectiunii);
 • alte servicii: 150 lei+150 lei/ora (pe durata remedierii defectiunii).

Precizare: in functie de complexitatea interventiei, preturile pot suferi modificari. La preturile de mai sus se adauga si costul deplasarii in functie de categoria autovehiculului.

Servicii de asistenta rutiera

Daca ati ramas in pana si aveti probleme cu masina, suntem pregatiti sa va ajutam prin mici reparatii pe care le putem efectua pe loc sau va putem tracta pana la cel mai apropiat service.
Detinem licenta de transport si asigurare CMR.
Pe parcursul transportului, masina dumneavoastra este in siguranta.

Încercam sa reducem cât mai mult timpul necesar sa ajungem la dumneavoastra, pentru a diminua disconfortul provocat de problema cu masina.

În anumite cazuri, sunt suficiente mici reparatii sau inlocuirea unor consumabile urgente (combustibil, bujii, anvelope, etc.), iar dumneavoastra va puteti continua calatoria in siguranta sau puteti ajunge la un service, pentru acele defectiuni mai mari pe care nu le putem repara pe loc.

Vom avea grija de dumneavoastra sa nu ramâneti cu masina in pana, oriunde v-ati afla, serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera sunt excelente, datorita avantajelor pe care le oferim:

 • avem mai multe masini echipate pentru a va sta la dispozitie. Va recomandam sa nu cadeti in plasa firmelor care au o singura masina si aceasta este nedisponibila in momentul când aveti nevoie dumneavoastra, fiind nevoie sa asteptati mult timp (de multe ori chiar si noaptea) pâna veti fi tractati sau vi se fac reparatiile la masina. Cele 8 autospeciale din dotarea companiei noastre va stau permanent la dispozitie. Nu credem ca doriti sa dati mai multe telefoane pana gasiti o platforma auto disponibila. Va recomandam sa salvati numerele noastre de contact in memoria telefonului dumneavoastra, este bine sa stii ca este cineva care nu te lasa niciodata la greu;
 • avem personal foarte bine pregatit, gata sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care apar.
  Ati platit o suma mult prea mare pentru masina dumneavoastra ca sa o dati pe mâna unor nepriceputi;
 • avem mai multi conducatori auto, astfel ca mereu va fi la dispozitia dumneavoastra un sofer odihnit.
  Doriti sa ajungeti in siguranta acasa, nu doriti sa riscati nimic datorita starii de oboseala a celui care vine sa va tracteze.

Fie ca ati alimentat gresit cu combustibil, bateria masinii dumneavoastra s-a descarcat sau trebuie sa fie inlocuita, anumite consumabile trebuie sa fie inlocuite, va puteti baza pe serviciile noastre de asistenta rutiera si tractari auto, indiferent care ar fi conditiile meteorologice, anotimpul si indiferent daca este zi si noapte.

Specialistii nostri sunt pregatiti sa faca fata tuturor situatiilor neprevazute care pot sa apara, s-au mai intalnit cu aceste situatii si le-au rezolvat cu succes in trecut pentru alti clienti.

Dintre aceste servicii de asistenta rutiera pe care le prestam, mentionam doar câteva:

 • reparatii minore la fata locului (când avariile sunt minore si nu pun in pericol siguranta pasagerilor);
 • inlocuiri consumabile urgente (anvelope, acumulator, curea alternator, combustibil, etc.);
 • indrumare (tractari auto) catre service-uri auto (colaboram cu service-uri autorizate RAR).

Service-urile auto cu care colaboram au decontari cu asiguratorii, atât pentru daune RCA, cât si CASCO.
Detinem o autospeciala de tractari special conceputa pentru zone greu accesibile: parcari subterane, spatii restranse etc.

Pentru preturile serviciilor de asistenta rutiera sau mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Oricum, va garantam ca aceste aceste preturi pentru asistenta rutiera sunt niste preturi corecte.

Nu am fi supravietuit pe piata daca nu am fi fost capabili sa oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera de calitate, la preturi bune.

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce fac dacă am rămas fără curent la bateria autoturismului?

Ne putem ocupa noi de aceasta problema. Oferim servicii de asistenta rutiera si tractari auto. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

Pot suna la asistenta rutiera pentru o pana?

Da, vă putem ajuta cu inlocuirea rotii. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

Ce trebuie sa fac in caz de accident?

Va putem indruma noi cu toti pasii care trebuie sa ii urmati. Contactati-ne la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop) si va putem transporta autovehiculul la unul dintre service-urile partenere.
Oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera. Detalii pe www.tractari-auto.eu

5/5 - (25 votes)