Transport containere

Transport containerePe langa activitatea de tractari auto, compania Cris Power Logistic SRL Bucuresti presteaza servicii de transport containere,  avand un camion cu macara pentru incarcare descarcare.

Detinem asigurare CMR de 100.000 euro.

Chiar daca activitatea noastra se desfasoara in principal in Bucuresti si judetul Ilfov, transporam containerele in toata Romania, acolo unde clientii au nevoie.

Ne adresam atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Dispeceratul nostru este disponibil non-stop, ne puteți contacta 24 ore/zi, 7 zile pe saptamana.

Actionam indiferent daca este zi sau noapte, de vremea de afara, sarbatoare etc.

Firma noastra dispune de un camion de 28 t echipat cu macara avand capacitatea de ridicare de 6 t, cu care putem ridica si transporta containere noi sau second hand de pana la 6 m, containere birou, containere maritime., precum si paleti cu materiale de constructii (caramida, BCA etc.), cabine paza etc..

Putem manipula si transporta containere maritime de 20′ si 40′,

Astfel, avem posibilitatea incarcarii si descarcarii lor fara a fi nevoie de un alt utilaj independent pentru aceasta activitate.

Tinand cont de aceste dotari, putem efectua o serie de lucrari de:

  • transport cu platforma;
  • transport materiale sau alte marfuri si incarcare-descarcare;
  • servicii de ridicare cu macara etc.

De asemenea, inchiriem camion cu macara, inclusiv personalul deservent.

Personalul nostru este experimentat, stiind sa se descurce inclusiv in situatii dificile.

Preturi transport containere

Preturile serviciilor oferite sunt personalizate in functie de necesitatile clientului, gabarit, greutate, precum si distanta la care se va efectua transportul.

Galerie foto

Va prezentam cateva imagini din activitatea companiei noastre in acest domeniu

 

Intrebari frecvente (FAQ)

Prestati servicii de transport containere?

Desigur. Oferim astfel de servicii, avem un camion de 28 t echipat cu macara avand capacitatea de ridicare de 6 t, cu care putem ridica si transporta containere de pana la 6 m, precum si paleti cu materiale de constructii (caramida, BCA etc.), cabine paza etc. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

În ce zone din tara prestati acest tip de servicii?

Chiar daca suntem o companie din Bucuresti, ne deplasam la solicitarea clientilor nostri oriunde in Romania. Detalii pe site-ul www.tractari-auto.eu sau la telefon 0721.240.243 (dispecerat disponibil non-stop)

Ce program de lucru aveti?

Dispeceratul nostru este disponibil non-stop. Contactati-ne la telefon 0721.240.243 si vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra

3.4/5 - (7 votes)